Bakker Professional wordt Bakker Vakkeuken
Aan de professionaliteit van horeca- en grootkeukenspecialist Bakker Vakkeuken hoeft geen twijfel te bestaan. De almaar groeiende lijst tevreden klanten bewijst dat wel. Op die lijst staan grote namen: Van der Valk, Hotel New York, Rabobank, WTC hotel en ook verschillende rederijen en schepen. De nieuwe naam is volgens algemeen directeur Peter Oostra een logische stap: ‘Wij zijn in Friesland de grootste aanbieder van technische maatoplossingen voor grootkeukens, keukentechniek, koeltechniek en airconditioning. Van advies en ontwerp tot plaatsing. Wij willen ons vakgebied koppelen aan onze naam. Vakkeuken is een krachtige en duidelijke omschrijving van wat wij doen. Maar ook voor wie wij het doen, want de koks die onze keukens bemannen zijn echte vakmensen.’
De nieuwe naam heeft geleid tot een nieuwe huisstijl. De gevel en het interieur van het pand in het Friese Berlikum zijn aangepast en ook de busjes hebben een make over gehad. Technisch directeur Willem Vellinga: ‘We willen duidelijker uitstralen waar we als bedrijf voor staan. De nieuwe huisstijl en de nieuwe naam sluiten goed aan bij onze bedrijfscultuur. No nonsense, vakkundig en helemaal van deze tijd.’
Bakker Vakkeuken is een Fries bedrijf, maar heeft haar werkgebied door heel Nederland. Klanten kunnen de 350 m2 grote showroom met demokeuken in Berlikum bezoeken om een indruk te krijgen van de keukenmogelijkheden. In Berlikum is ook de eigen werkplaats waar de keukens op maat worden gemaakt. Een van Bakkers specialismes is het plaatsen van keukens op schepen. Vellinga: ‘Bij zulke keukeninstallaties kunnen we al onze talenten inzetten. Een schip is per definitie niet recht. Maatwerk in optima forma!’