De 10 van Bakker Vakkeuken
Onze werkwijze kenmerkt zich door de 10 van Bakker Vakkeuken. Voor alle nieuwe en reeds gerealiseerde projecten hanteren wij strikte regels omtrent ontwerp, productie en plaatsing voor zowel vakkeukens als professionele keukens op maat. Lees hieronder de 10 stappen die onze werkwijze kenmerkt.
Inventarisatie
Op locatie bij jou of in onze showroom in Berlikum vertel jij wat jouw plannen en wensen zijn. Pas als we weten hoe jullie de keuken gaan gebruiken, kunnen we samen bedenken hoe de professionele keuken (op maat) eruit gaat zien.
Advies
Dankzij onze ruime ervaring en vakkennis krijg je een eerlijk, goed onderbouwd advies. Soms ook ongevraagd, want als we iets zien dat beter kan, schromen we niet jou daarop te wijzen.
Ontwerp
Een tekenaar gaat aan de slag om een 3D-ontwerp van jouw gewenste vakkeuken te maken. Hij bespreekt dit met jou en waar nodig worden er nog wat aanpassingen gedaan. Zo kunnen wij efficiënte en professionele keukens op maat leveren.
Begroting
Je krijgt een reële en gedetailleerde prijsopgave voor het ontwerp, productie en plaatsing van de professionele keuken op maat, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Planning
Je geeft aan wanneer de keuken opgeleverd moet worden en wij zorgen dat het helemaal goed komt. Bij nieuw- en verbouwprojecten van onder andere restaurants zijn we graag in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken. Hoe beter alle partijen de werkzaamheden op elkaar afstemmen, hoe efficiënter het is voor jou. We maken dan ook regelmatig deel uit van een bouwteam.
Bestellen
We weten precies wat er op de markt is, wat de trends zijn en welke keukenapparatuur op de lange termijn het betrouwbaarst en rendabelst is voor jouw vakkeuken.
Inmeten
Rechttoe-rechtaan keukens zijn zeldzaam en dat geldt zeker voor de schepen die wij voorzien van een Bakker ‘vakkombuis’. We schrikken nergens van en ontwerpen met plezier en oog voor design een professionele keuken op maat.
Werkplaats
Wat niet standaard leverbaar is, maken onze vakmensen zelf in onze eigen werkplaats in Berlikum. Ambacht maakt het verschil! Je hoeft nooit concessies te doen en krijgt jouw keuken in de vorm die je wenst.
Plaatsing
We zijn perfectionisten en gaan altijd voor een 10. Van slim ontwerp tot perfecte plaatsing.
Onderhoud en service
Regelmatig onderhoud voorkomt acute problemen. Heb je toch een storing, dan lossen we dat snel voor uje op, want we begrijpen dat de keuken in bedrijf moet blijven. Onze vakmensen zijn echte ‘storing zoekers’ en staan 24/7 voor je klaar. Ook bij onderhoud en service maakt ambacht het verschil!