Een ziekenhuiskeuken draait 24 uur per dag, 7 dagen per week door, pandemie of geen pandemie. Dan is het zaak om een omgeving te creëren die van alle markten thuis is, met een logische routering en de hoogste zorg voor hygiëne. Voor het Drachtster ziekenhuis Nij Smellinghe geen doorgekookte groenten of andere ‘ziekenhuismaaltijden’, maar authentieke gerechten met hart, ziel en de broodnodige vitaminen. Dat kan alleen maar een keuken van Bakker Vakkeuken zijn.
Actueel
Grootkeuken
Wij werken met gerenommeerde merken als Electrolux, Rational, Frima, Marrone en Winterhalter.
Koeltechniek
Wij werken met gerenommeerde merken als Liebherr, Viessman en Electrolux.
Bakker Vakkeuken
Bakker Vakkeuken, de specialist in keukentechniek en koeltechniek voor de professionele- en Horeca keuken.
Al meer dan 25 jaar, met eigen specialisten, is Bakker Vakkeuken een van de grootste aanbieders van professionele groot- en horecakeukens.